woensdag 10 augustus 2016

Dag 3: Viva Las Vegas!!!!


Hoewel we gisteren uitgeput binnen no-time in slaap waren bleken we toch in ons oude bioritme te blijven steken want vannacht om 3 uur lagen we allemaal klaarwakker in bed. Gelukkig lukte het de meeste van ons om nog wat uurtjes slaap te pakken maar vanochtend om 5 uur zijn we toch de dag maar rustig opgestart. Nog nooit meegemaakt dat we ergens voor een eettent moesten wachten tot het open ging om te kunnen gaan ontbijten maar vanochtend om 6.45 bleek er toch echt buiten de Starbucks en Deli nog niets open te zijn.




Rond 7.00 u als één van de eersten aangeschoven voor ons eerste echte Amerikaanse ontbijtbuffet. Ongelofelijk wat ze hier serveren!  Naar ons idee was het meer een dinerbuffet met voor het overgrote deel (veel te vet) en vnl warme happen als pizza, gebakken aardappelen en warm vlees etc…. We moesten echt op zoek naar een ‘gewone’ bruine boterham die zonder roosteren niet smaakte. Quinten en Fayline vonden het geweldig dat ze hun eigen pan-cake’s en wafels mochten bakken (en dan nog wel zoveel je wilde!!! ) 

Gelukkig ook nog gezond fruit en yoghurt gegeten en lekkere ouderwetse havermoutpap.  Helemaal klem gegeten zaten we om half negen al weer op onze kamer te bedenken wat nu te doen. Zo heb je een lange dag in het vooruitzicht. Samen besloten vanochtend dan maar meteen de outlet te bezoeken waar we een aantal leuke dingen hebben gescoord. 

Daar bijna nog overgehaald  door een plaatselijke colporteur om te investeren in een wonderbaarlijk middeltje  om ‘wrinkles’ (rimpels) te laten verdwijnen.  Uitgebreid werd één kant van mijn gezicht behandeld en werkelijk waar > in no-time  verdwenen de lachrimpels en de vermoeidheidswallen. Verschil was duidelijk zichtbaar maar om nou meteen op mijn eerste dag in Amerika $400,-  uit te geven aan een gezicht crème leek me net iets te veel van het goede…… Ik kreeg vlgs hem al een korting van $500,- jaja….. je kunt me veel wijs maken maar ik ben toch niet echt blond………….. Ik heb nog een proefmonster meegekregen en zal het de komende weken eens goed uitproberen.

kleine kiosk met grote prijzen
 Mocht het echt DE oplossing zijn voor voorkoming van facelift en botox dan kunnen we altijd nog over 4 weken als we terugkeren een slag slaan…. Dan koop ik meteen zijn hele voorraad op en begin een handeltje in Nederland hahahaha……..



Vanmiddag lekker geluierd aan het zwembad en de ‘whirlpool’.  Tjonge wat was het heet. Gelukkig waaide er een heerlijk briesje zodat het toch nog uit te houden was.  Uiteindelijk zijn we doordat het te hard ging waaien toch maar terug naar onze kamer vertrokken.

Vanavond op ons gemakje een klein stukje van de Strip afgelopen. Nadat de taxi ons op verzoek ergens halverwege bij Ceasars Palace had gedropt eerst gezocht naar een lekker eettentje. Dat viel nog niet mee. Wat een drukte was het hier zeg miljoenen mensen op straat die allemaal een indruk op willen doen van het “echte” Las Vegas. Kort samengevat is ‘de Strip’ niet anders te omschrijven als een megadure straat met miljarden lichtjes die zo fel oplichten dat je ogen er uiteindelijk pijn van gaan doen. Het ene hotel nog groter, mooier en luxer dan het andere. Het leven gebeurt hier echt op straat. Men probeert op allerlei manieren mensen naar binnen te lokken en te entertainen. We mochten Olaf (frozen), spiderman, Mario Bros, Minion ‘live’ aanschouwen. Had allemaal medelijden met de personen die in deze pakken rond mogen struinen bij een temperatuurtje van een graad of 35!!  Zelfs ’s avonds koelt het niet echt af. Iedere keer wanneer we buiten komen uit een heerlijk koele winkel, eettent of  hotel worden we bedolven onder een warme deken. Waar binnen overal de airco’s overuren draaien proberen ze buiten het publiek afkoeling te bieden d.m.v. beneveling. Iets wat heerlijk verkoeling brengt.





Na een poosje lopen gekozen om bij  Cabo Wabo een lekkere Amerikaanse burger weg te happen. Dit is wel wat anders dan een klef broodje van Mc Donalds! Een reuze burger die bijna niet weg te eten valt. Rob nam ook nog een Budweiser die je zeker gedronken moet hebben als je in de USA bent.

Hierna nog even tijd genomen om bij het Bellagio de werkelijk prachtige waterfontein show te  aanschouwen maar daarna snel een taxi richting ons eigen hotel genomen. Dit keer met een hele aardige chauffeur die onderweg alle aan ons uitlegde. Aangekomen bij ons Hotel liepen wij nog even via de voorkant door het grote casino. Ondanks het redelijke vroege tijdstip kunnen we onze ogen bijna niet openhouden en voor de 2e x op rij liggen we weer voor 9 uur onder de wol hopende dat we morgenochtend iets later zullen ontwaken.





 


8 opmerkingen:

  1. ogen tekort, ontbijtbuffet herinner ik me nog. All you can eat? slenter ze

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om jullie te volgen. EN dingen herkenbaar na onze reis van de winter....zelfs de antirimpel crème. Haha. Veel plezier nog! Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om jullie te volgen. EN dingen herkenbaar na onze reis van de winter....zelfs de antirimpel crème. Haha. Veel plezier nog! Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. kzen stik jaloers, ga zo door leuk om jullie te volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gaaf hoor!! Leuk om te lezen dat jullie na die uren reizen en alle dubbele ondervragingen nu lkkr kunnen genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf hoor!! Leuk om te lezen dat jullie na die uren reizen en alle dubbele ondervragingen nu lkkr kunnen genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goed om te lezen en te volgen, Ab ziet nu al op tegen alle ondervragingen hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Even vergeten mijn naam toe te voegen, maar jullie snapten het vast wel!

    BeantwoordenVerwijderen