maandag 8 augustus 2016

Dag 1: Brussel - Melsbroek Kasteel Thermae Boetfort, onze 1e stop

Vanochtend op het gemakje nog eens alles nagelopen in huis en de allerlaatste dingen in onze koffers gepropt. Nog snel peperkoek gescoord om Ward en Annelies mee te kunnen verblijden. Alle was gewassen en gestreken en de tuin en het huis opgeruimd achtergelaten zodat we met een  gerust hart voor 4 weken de deur achter ons dicht kunnen trekken.                                                 
Het moeilijkste moment was toch echt wel om afscheid te nemen van  onze lieve viervoeter Twitter. Gelukkig ging ze vrolijk kwispelend mee naar oma die hoogstwaarschijnlijk de worstjes en allerlei andere lekkers al klaar heeft liggen voor de komende 4 weken.
Toen we wegliepen lag ze heerlijk op een botje kluivend op de bank onwetend dat dit afscheid ietsjes langer duurt dan een middag of avond........ We hebben uitgebreide instructies achtergelaten dus dat moet goedkomen.

Na een relaxte autorit kwamen we rond 14:00 u aan bij ons luxe welness hotel Kasteel Beaufort vlakbij de luchthaven van Brussel waar we de komende nacht door zullen brengen.
 
 De animo om te gaan zwemmen nam bij de kinderen al snel af toen ze zagen dat zwemshorts verboden waren hahaha.....  (en ballenknijpers hebben we niet bij ons...)

Heerlijke luie middag op het balkon in het zonnetje doorgebracht en genoten van een vroeg diner op het buitenterras bij het kasteel. Terwijl Quinten en Rob genoten van de dagschotel spare-ribs met friet genoot Fayline van een heerlijke kip/fruit/maaltijdsalade en ik van een lekkere Italiaanse burger met pasta. Na een lekker toetje eerst maar een wandeling gemaakt om de overtollige calorieën eraf te lopen.


Nu lekker nog even  relaxen op de kamer wat kaarten-lezen en douchen om op tijd ons bedje in te duiken want morgen om 5:45 staat ons ontbijtje klaar voor de deur zodat we om 6.30 door de taxi naar de luchthaven gebracht kunnen worden. Dat is gelukkig maar een kwartiertje rijden. Morgen een lange dag voor de boeg..........







Geen opmerkingen:

Een reactie posten